Упис у средње школе

Пробни завршни испит - термини

Ђаци у петак, 9. мај 2014, од 12 до 14 сати имају пробу новоуведеног комбинованог теста, са питањима из биологије, хемије, физике, историје и географије.

У суботу, од 9 до 11 сати ђаци имају пробу теста из српског (матерњег) језика, а након получасовне паузе излазе и на математику. 

Резултати пробног испита остаће у школама и треба да послуже ђацима да виде шта не знају, али и наставницима како би управо тим областима додатно посветили пажњу на часовима. 

За ђаке који не могу да изађу на пробу мале матуре, јер су на пример у суботу 10. маја предвиђена републичка такмичења, школа ће обезбедити додатни термин. 

Завршни испит траје од 16. до 18. јуна и на тест излазе сви осмаци, како они који уписују трећи или четврти степен, тако и за ученике који полажу пријемни испит за уметничке школе, школе за ученике са посебним способностима, школе у којима се настава остварује на страном језику, школа за талентоване ученике у Ћуприји.

Обавештења

  • Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID - 19 можете да извршите на овом линку
  • Календар образовно васпитног рада у основним школама за школску 2019/20.годину се налази под овим линком.
  • Календар образовно васпитног рада у средњим школама за школску 2019/20.годину се налази под овим линком.
  • Листе  слободних радних места, технолошких вишкова и запослених са непуном нормом у школској 2019/2020. години можете пратити на линку:

    http://liste.mpn.gov.rs/Copyright © 2014. Sva prava zadržana.