Упис у средње школе

Упис у средње школе 2022/2023. година

На овој страници Министарства просвете, науке и технолошког развоја су објављене све неопходне информације и документа за упис ученика у средње школе за школску 2022/2023. годину.

Од 07.06.2022. године је изашла и

Највећи број допуна је управо за средње школе Расинског округа: 

  1. ХЕМИЈСКО-ТЕХНОЛОШКА ШКОЛА КРУШЕВАЦ, нови профил ТЕХНИЧАР ЗА БИОТЕХНОЛОГИЈУ и промене у броју дуалних места за неколико профила;
  2. ПОЛИТЕХНИЧКА ШКОЛА „МИЛУТИН МИЛАНКОВИЋ“ КРУШЕВАЦ, нови профили у заједничком одељењу КЕРАМИЧАР-ТЕРАЦЕР-ПЕЋАР и ДЕКОРАТЕР ЗИДНИХ ПОВРШИНА и промена у броју дуалних места за профил МОДНИ КРОЈАЧ;
  3. ПРВА ТЕХНИЧКА ШКОЛА КРУШЕВАЦ, промена у броју дуалних места за профил МАШИНСКИ ТЕХНИЧАР ЗА КОМПЈУТЕРСКО КОНСТРУИСАЊЕ

Све измене и допуне Конкурса су видљиве на сајту https://mojasrednjaskola.gov.rs/HighSchools  који се препоручује ученицима и родитељима. На том сајту можете проверити све евидентиране податке за конкретног ученика, али и пронаћи све статистичке податке о основним и средњим школама, као и друге информације које могу помоћи у правилном одабиру будуће школе.

Остала документа која се тичу уписа ученика у средње школе за школску 2022/2023. годину а налазе се на сајту могу наћи на сјту Министарства просвете, науке и технолошког развоја:

 

Обавештења

  • Листе  слободних радних места, технолошких вишкова и запослених са непуном нормом у школској 2022/2023. години можете пратити на линку:

    http://liste.mpn.gov.rs/

  • Календари образовно васпитног рада у основним и средњим школама за школску 2022/23.годину се налазе под овим линком.Copyright © 2014. Sva prava zadržana.