Насловна

XIII међународни ФЕСТИВАЛ НАУКЕ

XIII међународни ФЕСТИВАЛ НАУКЕ  ће  бити одржан у Београду од 05. децембра до 08. децембра 2019. године на Београдском сајму под слоганом „РАЗОТКРИВАЊЕ“ и посвећен је разоткривању укорењених заблуда и митова уз помоћ науке.

Фестивал науке ће и ове године бити одржан на Београдском сајму у халама 3, 3А и 5.

Сврха фестивала је да на један потпуно занимљив, нови интерактиван начин представи, објасни и промовише науку и научне феномене.

Фестивал науке је један од пет највећих научних фестивала у Европи, а на регионалном нивоу најмасовнија и најзначајнија годишња научна манифестација. Традиционалано, Фестивал науке и ове године подржавају Министарство просвете и науке, Центар за промоцију науке, Секретаријат за образовање и дечију заштиту града Београда, ректорат Универзитета у Београду, бројне амбасаде, културни центри и други.

Од интерактивних поставки, „експерт тинејџер зоне“, дечјих радионица и научних шоу програма, XIII Фестивал науке обилује темама осмишљеним за свакога и за припаднике најшире циљне групе.

Како су ученици основних и средњих школа највернији и најрадозналији посетиоци , програм је осмишљен тако да буде допуна знања које ученици стичу у школама. Из тог разлога први, други и трећи дан Фестивала, четвртак 05.12, петак 06.12. и субота 07.12. биће посвећени искључиво школским посетама.

ЗАКАЗИВАЊЕ ГРУПНИХ ПОСЕТА:  Они који планирају да организовано посете Фестивал науке, треба да се  определе за један од три дана намењених школским посетама.

Своју групну посету благовремено треба најавити на следеће телефоне:

011 240 53 88, 064 016 69 17 или путем електронске поште на posete@festivalnauke.org како би резервисали свој термин посете. Резервације су неопходне како би сви посетиоци могли уживати у научном програму на најбољи начин.

ЦЕНА УЛАЗНИЦЕ: Цена групне ђачке улазнице: 450,00 динара.*

*Једна карта важи за један фестивалски дан.

За научне шоу програме на бини потребно je унапред резервисати места због ограниченог капацитета сале.

Обавештења

  • Листе  слободних радних места, технолошких вишкова и запослених са непуном нормом у школској 2022/2023. години можете пратити на линку:

    http://liste.mpn.gov.rs/

  • Календари образовно васпитног рада у основним и средњим школама за школску 2022/23.годину се налазе под овим линком.Copyright © 2014. Sva prava zadržana.